Documentatie

Veelgestelde vragen over mediaback-ups

Wat gebeurt er op Free?

Free-gebruikers kunnen opslaan vanaf maximaal twee sociale kernplatforms, plus externe weblinks. Media van Instagram, Threads, TikTok en Facebook gebruiken de vastgelegde platform-URL en kunnen stoppen met laden wanneer die verloopt. Tekstinhoud, metadata en berichtlinks worden niet beïnvloed. Pro- en Lifetime-gebruikers kunnen back-up voor geschikte media inschakelen.

Wat als ik naar Free terugga?

Media die al naar B2 zijn gekopieerd, blijven bewaard wanneer je downgradet. Nieuwe berichten die je na de downgrade opslaat, gebruiken vastgelegde platform-URL's en worden niet geback-upt. Als je opnieuw upgradet en back-ups weer inschakelt, worden geschikte nieuwe berichten vanaf dat moment geback-upt.

Savebase kan geen bestand van een verlopen CDN-URL kopiëren. Als het oorspronkelijke bericht nog toegankelijk is, kun je door het opnieuw te openen en op te slaan mogelijk een nieuwe media-URL vastleggen. Als het origineel is verwijderd of ontoegankelijk is, is herstel mogelijk niet haalbaar.

Is er een opslaglimiet?

De productinterface toont momenteel geen apart opslagquotum voor media. Dat is geen belofte van onbeperkte opslag: de huidige abonnementsvoorwaarden en beveiligingsmaatregelen blijven gelden.

Hoe zit het met privéaccounts?

Een back-up kan alleen worden gemaakt als de back-upworker de vastgelegde media-URL nog kan ophalen zonder je socialmedialoginsessie. Savebase bewaart geen sociale inlogcookies of sessietokens, dus media waarvoor die gegevens nodig zijn, kan mogelijk niet worden geback-upt.