Mediaback-up inschakelen
Permanente mediaback-up is een optionele functie die je zelf inschakelt. Deze wordt niet automatisch geactiveerd: jij kiest wanneer je deze aanzet.
Vereisten
- Een actief Pro- of Lifetime-abonnement
- De Savebase-browserextensie geïnstalleerd
Free-abonnement
Free-gebruikers kunnen opslaan vanaf maximaal twee sociale kernplatforms, plus externe weblinks. Geschikte sociale media gebruiken de vastgelegde CDN-URL's van het platform; permanente mediaback-up is beschikbaar na een upgrade naar Pro.
Inschakelen via Instellingen
Ga naar Instellingen → Dienst in het dashboard. Klik onder 'Permanente mediaback-up' op Back-up inschakelen. Hiermee schakel je back-ups in voor alle toekomstige opgeslagen items en start je een eenmalige back-up van je bestaande berichten.
Back-up uitschakelen
Je kunt back-up altijd uitzetten via Instellingen → Dienst. Wanneer uitgeschakeld:
- Nieuwe berichten gebruiken tijdelijke CDN-links van het platform (er worden geen permanente kopieën gemaakt)
- Bestaande objecten met een back-up worden niet verwijderd wanneer je toekomstige back-ups uitzet
- Je kunt back-up altijd weer aanzetten