Documentatie

Je abonnement beheren

Facturering bekijken

Ga naar Dashboard → Instellingen → Facturering om je huidige abonnement, status, factureringsperiode, volgende factureringsdatum (of einddatum van toegang na opzegging) en eventuele geplande wijziging te bekijken. Facturering beheren opent het Polar-portaal voor betaalmethoden en facturen.

Maandelijkse of jaarlijkse facturering wijzigen

Gebruiken Abonnement wijzigen om maand en jaar te wisselen. Dat gebeurt bij de volgende verlenging zonder kosten op de aanvraagdag. Lifetime heeft geen terugkerende periode om te veranderen.

Bezig met annuleren

Zeg altijd op via Instellingen → Facturering → Abonnement opzeggen. Pro blijft actief tot het einde van de huidige periode.

Als opzegging nog in behandeling is, kun je het abonnement vóór de einddatum van toegang hervatten. Savebase biedt momenteel geen afzonderlijke pauzeactie.

Je gegevens worden nooit verwijderd. Als je Pro opzegt, behoud je al je opgeslagen berichten, maar gelden weer de limieten van het gratis abonnement (100 opgeslagen sociale berichten, 2 platforms, 5 mappen en onbeperkt gewone weblinks). Je kunt alleen geen nieuwe sociale berichten toevoegen boven de gratis limiet totdat je weer upgradet.