Dokumentacja

Zarządzanie swoją subskrypcją

Przeglądanie płatności

Przejdź do Pulpit → Ustawienia → Rozliczenia, aby zobaczyć obecny plan, status, okres rozliczeniowy, kolejną datę płatności (lub datę końca dostępu po anulowaniu) oraz oczekującą zmianę. Zarządzaj rozliczeniami otwiera portal Polar z płatnościami i fakturami.

Zmiana rozliczenia miesięcznego lub rocznego

Użyj Zmień plan aby zmienić miesiąc na rok lub odwrotnie. Zmiana przy kolejnym odnowieniu, bez opłaty w dniu wniosku. Lifetime nie ma okresu do zmiany.

Anulowanie

Anuluj w Ustawienia → Płatności → Anuluj subskrypcję. Pro pozostaje do końca bieżącego okresu.

Jeśli anulowanie jest nadal w toku, możesz wznowić subskrypcję przed datą końca dostępu. Savebase obecnie nie oferuje osobnej funkcji wstrzymania.

Twoje dane nigdy nie są usuwane. Po anulowaniu Pro zachowasz wszystkie zapisane posty, ale wrócisz do limitów darmowego planu (100 zapisanych postów społecznościowych, 2 platformy, 5 folderów i nielimitowane zwykłe linki internetowe). Do ponownego przejścia na wyższy plan nie będzie można dodawać nowych postów społecznościowych ponad darmowy limit.